Vull apropar-me a vosaltres, fins a vosaltres, per presentar-vos la campanya de Nadal des de la Delegació Diocesana de Pastoral Penitenciària de la nostra Diòcesi.

Aquest any hem decidit que el tema prioritari sigui la llar d’acollida «Pare Jofré» per diverses raons: una, l’increment d’interns que necessiten sortir de permís i no tenen on anar ja que no tenen família o són estrangers, i dos, perquè ens trobem que, tristament, continua sent molt complicat començar una nova vida per a algú que ha estar a la presó i ja ha complert la seva condemna. La llar d’acollida és, per a molts d’ells, l’única oportunitat que tenen per intentar recuperar una vida que va quedar estancada quan van entrar a la presó. Sota el lema «Nadal, una llar per a tothom» i, sempre en la mesura de les possibilitats de la teva parròquia i des de la total llibertat, m’atreveixo a demanar la teva col·laboració.

Campanya de Nadal 2018 Pastoral penitenciaria Lleida
Cartel de Campaña de Navidad 2018

Aquest any el nostre objectiu no és tant mirar cap a dins sinó cap a fora. Volem crear futur, volem acompanyar processos de reinserció i volem que aquest any tota la nostra campanya vagi dirigida als EXRECLUSOS. Volem seguir creant una llar per a aquestes persones que busquen un lloc on poder llançar-se a la recerca de la seva total llibertat.

Pretenem a més:

1.- Seguir tenint mitjans econòmics a la llar «Pare Jofré» de Lleida per a l’acollida de permisos penitenciaris i llibertats per als presos i expresos.

2.- Becar a les famílies dels presos per a ajudes d’alimentació i viatges per ajudar els seus familiars.

3.- Facilitar, a través d’ajuda econòmica, als interns estrangers i espanyols de Lleida la comunicació telefònica amb la família.

4.-0bsequiar amb un lot-regal a cadascun dels 700 presos que hi ha a la presó de Lleida. A través de la teva col·laboració volem tenir un detall amb ells aquest Nadal.

Però per fer tot això no és possible sense l’ajuda fraterna de totes les comunitats que formem la nostra diòcesi. Necessitem la vostra ajuda per poder seguir ajudant i acompanyant a tants homes i dones així com per fer arribar la nostra campanya a tots els racons de la província.

Quedem agraïts per endavant, sabent del vostre generós suport a aquesta Pastoral.Bon Nadal de part dels capellans i voluntaris de la presó de Ponent. Un gran abraçada de llibertat

 Diptic Campanya de Nadal

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí